Weekend is over!!

Fy faan vad denna helg flög i väg. Hoppas nästa helg känns längre.
Var sjukt död efter jobbet igår gick nog o la mig runt 22.30 TANTVARNING!! speciellt i o me de var en lördag.

Idag gjorde jag en massa kycklingpajer så nu har jag massa luncher till jobbet o en o annan middag. Skönt o ha sånt man bara behöver slänga fram o värma o veta att de både e nyttigt o gott o inget skit.

Imorgon e de jobb igen som gäller sen blir de nog träning UTAN MIN TRÄNINGSKOMPIS :S.. får se om ja överlever men vet nästan garanterat att jag får jobba över på tisdag o min vän kan inte imorgon så jag får träna ensam.. Jag hatar att träna själv känns alltid som att folk stirrar på en och undrar varför tjockisen är där. Men ska se i morgon om jag kan planera in ett möte me instruktören behöver hjälp med hur jag ska stärka min muskler i axeln så jag slipper att ha den hoppandes ur led hela tiden. Hände två gånger idag. Ena gången skulle jag bara resa mig från soffan. Andra gången när jag skulle lyfta tvättkorgen mellan tvättstugan o min lägenhet vilket e typ max 30m.

Sen har de ju varit farsdag idag o man vågade faktiskt ta sig hem dit då Frida har tillfrisknat. Så där blev de lite fika stund o grejjer. Och min katt har tagit efter sin matte hon e tjock. Efter sterilseringen har hon gått upp massor. Hon väger 5KILO den lille skiten så ska se om kanske vetrinärerna har någon bra dietmat för hon mår ju inte bra av att väga så mycket, hon får ju knappt plats i fönsterkarmen.

bedtime

Tacopajer!!!

Nu har jag gjort 7 st små tacopajer. Sjukt perfekt till lunch på jobbet.

Lyckades inte gå ner 2.6 förra veckan men jag var klart godkänd me -1.4kg. Fast i min bok står de 0.9 bara men ska fråga henne om de nästa gång. Sjukt gött måste jag säga.

Denna vecka började ja på gymmet igen. så jävla lovely måste jag säga.. Skönt o känna tränigsvärk. De sjukt roliga me e också att alltid när jag börjar me nån form av motion så försvinner mitt godis sug. De e så jäkla komiskt asså, jävligt bra, men sjukt komiskt.

Så på måndag blir de igen. Vet inte om jag hinner något pass imorgon men ska försöka iaf.

Frickodemus ligger hemma hos mor o far o har maginfluensa så ni vet iaf vart jag INTE befinner mig denna helg. NEVER fasen jag har inte tid o inte råd att bli sjuk. Idag ska ja upp och köpa vitpepparkorn så att inte jag flyger på skiten.

Okej mina vänner nu måste ja checka de sista pajerna i ugnen


ciao

Piddan is back!!!

Fajjen mitt nät har strulat. Sånt suuger verkligen. Men nu har jag äntligen fått ordning på de!!

Denna helg har varit lååång o tråkig. Eller nä inte fredags då man var inne i stan o käka middag me vänner. Sjukt mysigt o laxen var fasen den godaste jag ätit på länge. REPRIS TACK!!!

Ozzy Osbourne kommer hit i sommar. Nästan så att jag får lust att köpa en endagars biljett till rocken bara för att få se honom. Annars brukar ja ju bara vara på rocken för att festa. Sjuukt underbart att bo nära så man kan fixa taxi/cykel o komma hem o sova i sin egen lägenhet. Fast iofs cykel är väl lite att ta i men kanske vem vet ifall man fått upp sin kondis haha.

Har funderingar på att bli medlem på opengym fast de e så jäkla snordyrt men sen så är de världens kö på gymmet i falkvik. Tog ju på mig utmaning att gå ner 2.6 denna vecka.. haha kanske inte så relaistiskt men ja e nöjd bara de visar minus på vågen. men ska jobba skithårt denna vecka o försöka lyckas.

Ska snart ta o värma mig lite soppa sen e de tvättning idag som gäller. SJUKT TRÅKIGT!

SARA JA ME VILL HA EN TVÄTT MASKIN!!!OJ DÅ

Shit fasen vad jag har varit grymme dålig på att uppdatera!!

Skrev ju om förra helgen hos Sara.. sjukt niice.. nästa gång blir de hos mig!!

I lördags var ja på att igen. Då var de maskerad hos la familja Saukko. Vi hade sjukt trevlig om än några av oss kanske fick lite för mycket dricka men men sånt e ju bara roligt sen. Just ja de påminner mig om att ja måste ta ell Serious talk me jonna. Vad de e om kommer jag aldrig att skriva om här. just so you know.
Vi blev ju så klart bjudna på världens godaste smörgåstårta. Fattar inte hur de lyckas så bra me den.

Inser j uatt jag måste tömma min mobil på bilder så ja kan visa er lite av vad som hänt.

För tillfället annars så drömmer jag om ett annat liv. Elr iaf ett annat jobb. Blir så sjukt irriterad bara.
Men tack o lov har man underbara arbetskamrater elr ok vissa iaf. De e ju de som gör att man överlever där ute.
Men men back to reality


Loooooooooooove Ya´ll


RSS 2.0