Mår konstigt!!

Har varit ett pass på gymmet idag. Ska dit imorgon oxå om syrran kan köra bil eller så ska jag fjäska för pappa tänkte ja. Men jag mår jätteknäppt i magen idag. Mår illa o grejer. Hoppas bara att de e något jag ätit o att jag inte e på g att bli sjuk för de har jag verkligen inte tid med. Fick till o me besöka toaletten på gymmet idag. Fick verkligen P*A*N*I*K  o de var fasen ingen trevlig upplevelse kan jag säga. FY fasen vad jag H*A*T*A*R offentliga toaletter.

Fick mina nya byxor igår två storlekar mindre än vad jag brukar ha.. Sjukt eller hur. Fast ja får vänta lite me att ha dem. Jag kunde knäppa domm o allt men de satt ganska så väldigt tight o alla vet att ja hatar de. Men me lite träning så blir de nog bra.

Nu blir de duschen

FY FASEN!!!

Jag e sjukt trött nu. Kom nästan precis hem från gymmet jävla vad jag körde idag. SVetten bara rann.. Sjukt stolt över mig själv.
Pratade me mamma om tjej klubben idag tänkte först att om de inte e så långt så kan man ju cykla dit men de lät inte så bra tänkte hon. Men ja sa vi skulle ju ändå svettas där.
Självklart tänker hon på sånt som inte jag tänker på så hon sa: Petra e du säker på att ni inte ska basta?

Ojojoj då e de ju inte bra, inte alls bra för Petra o basta = astma hahaha de dära rimmar ju. Men men de får man väl se när man kommer dit. Iså fall ser jag ju till att också få svetten att lackas me en promenad eller något så länge. De blir bra vilket som.
Men de blir vatten för Petra iaf i helgen var så säker så hahaha e ju såååå nära nu..

RSS 2.0