Fel Bild

De var ju denna bilden jag menade i förra inlägget
 

ÄR SÅ TAGGAD!!!!

Jag bara längtar tills den 1maj då fitness fighten börjar.
Har fått kost programmet och hittat massa smarriga recept på både pesto kyckling, chili con carne m.m
Egentligen verkar det inte vara några konstigheter utan det handlar om bra mat som mättar länge.
Imorgon får jag tränings programmet. *PEPP PEPP*
Jäklar vilket utmaning detta blir!!!

Fick en gammal bild av sara på mig själv. Jag saknar håret något fruktansvärt. Men lite skillnad e de ju


Fitness fighten

Nu med löning så ska piddan anmäla sig till fitness fighten!! Jag känner mig sååå jäkla peppad och jag hoppas verkligen att jag tar det för den utmaning som det är.
Den består av en timmes träning varje dag styrke o motions träning. Där ska jag följa de övningar som är sammansatta på papper. Plus att jag ska äta en speciell kost på mellan 6-7 mål mat om dagen vilket är perfekt för oss gbp opade. Här handlar det om kvalitet på maten med bra protein o bra kolhydrater. Mycket fisk och fågel vilket gillas skarpt.

Detta skall följas i trettio dagar. Fy faaan va ni får peppa mig nu den 1 maj kör vi


Börjar jag bli vikt o kropps tokig????

Jag börjar bli lite rädd att jag hänger upp mig på det här med vikten och kroppen nu.
Jag tjatar typ ihjäl mina nära och kära om detta eviga ämne. Tjatar ju även här på bloggen. Är nog därför det inte blir så många inlägg märker jag.
Det underbart komiska är ju att jag stör ihjäl mig när alla påpekar att jag går ner. De vet att jag gjort opn och att det blir en drastisk förändring.

När det gäller mina egna demoner så battlar jag just nu med att jag har gått ner väldigt oproportionerligt mina lår och rumpa är gigantiska gentemot överkroppen vilket ser jätteroligt ut när jag går i underställskläder hahaha.
Sen har jag jättesvårt att få in att ja kommer i mindre storlekar. Jag provar konstant kläderna i garderoben för att vara säker på att jag vågar ha dom på mig


RSS 2.0