Års krönika!!

Detta året kunde inte börjat bättre. Från den 1 jan var jag nu fast anställd. En helt ny värld öpnnade sig. Jag sökte lägenhet o gick på möbel jakt. Sjukt kul o köpa möbler när man har råd me det man vill ha. Men gud vad man kan bli kräsen o vad långt tid de kan ta innan man hittar något man vill ha.

Sedan i slutet på jan ordnade man en suprise party för jonna som fyllde 25. Sjukt rolig kväll måste jag säga. Mycket folk, grönsaksdipp och vi får icke glömma de underbara jellyshotsen. Dom dära måste vi ta favorit i repris. de verkligen brände i munnen när man käkade dom, antagligen för att jag hade i alldeles för mycket sprit, fast egentligen kan man inte få förmycket av de goda.

Februari o mars flöt på jäkligt långsamt inget allt för galet hände. April och den stora flytten kom. Hade varit skoj i fall man haft bilder på de men jag e ingen kamera nörd som andra haha. Med flytten så fick jag oxå besök av två st kronofogden killar som sökte den förra hyresgästen. Jag höll ju inte alls på att göra i byxan när de ringde på första gången. Den tredje o sista gången blev jag bara irriterad men då hade ja fått reda på vart den förra hyresgästens föräldrar bodde så jag skickade dom dit.
En hel lyckad påskfest hos Emma o sara får vi inte glömma. Haha har svårt o glömma hur jag fick trä på tina hennes skor.

Maj, juni,juli o augusti flöt på i ett stim av olika fester, grill partyn o shopping tripper. Sådant man ska göra under vår, sommar o semestertider.

september o oktober o den stora splittringen.  De e sant o oskiljaktiga systrarna nielsen flyttade isär. Emma till växjö (där ja inte varit än :(..) för att plugga o sara till en lägenhet närmare centrum. Älskar saras lägenhet o e sjukt avis på tvättmaskinen. De var också här då jag såg bild på mig och min bästa vän efter semestern o jag kände fy fasen vilken jäkla fetto klump jag e. Sagt o gjort invägning på viktväktarna o gym kort införskaffades.

November jakten på viktminskning

December jakten fortsattes plus att ja gav mig själv ett alkohol förbud


JULAFTON O ÅNGEST!!!

Jag ligger fortfarande här o slöar i min underbara säng. Ska snart dock upp o duscha o göra vid mig för att sedan dra till mor o far för lite julfirande.
Men har ja ångest över all mat som intas. Har ju fasen inte tid att dra till gymmet varken idag eller imorgon. Vill fasen inte gå upp nu när jag varit så duktig.
Söndag måste jag verkligen dit. LÄNGTAR REDAN
Fick redan lite ångest igår över godis påsen jag köpt så den står kvar i köket orörd.


Blodbrist?

De undrar jag ifall jag har fått IGEN!! E så satans trött för tillfället hela veckan har jag däckat innan 9 typ. O vaknar sedan o e fortfarande lika trött. Sjukt illa måste jag säga.

Denna helgen sprang förbi som vanligt. Skulle ju ha mys helg o de blev de väl iofs men har liksom somnat tidigt o varit trött hela tiden men men skitsamma har ju fortfarande massa piller jag kan tugga här hemma.

Sluta gnälla petra ;)

oki oki jag lovar nu slutar jag. Tog mig iaf i kragen idag o var på gymmet kl 10 värmde upp me total body (som vanligt) på crosstrainern sedan gick jag igenom alla muskel grupperna och avslutade med ned varvning på crosstrainern. Hahaha Jonna jag var sjukt mycket mer effektiv utan dig. Förstår inte de me tanke på hur mycket vi kan babbla ibland. Skönt var ju att de bara var jag och två andra där så jag hade typ alla maskiner för mig själv LOVELY!!

Vantrivs för tillfället på jobbet. Funderar skarpt på att börja plugga. Vet vad jag vill plugga tror jag iaf.84 DAGAR KVAR SEDAN DRAR MAN TILL DUBLIN


Fasen va kasst!!

Guuud vad jag är dålig på att uppdatera.

Men men här kommer en liten iaf.
En av mina bästaste och goaste vänner ÄR GRAVID!! Jag är sjukt glad för hennes skull, helt underbart. Vem de e får ni veta vid ett senare tillfälle i o me då jag senast pratade me henne så var de inte officiellt än.

Jag o miss J hade en helt underbar kväll i lördags, god mat, god dricka o gott sällskap. Fast fick tvätta duken efter oss idag. jisses vad vi spillde. Haha vet inte om jag vågar lova några bilder jag e ju sjukt dålig på att lägga in dom i datorn. De e mycket roligare att skicka dem som mms.

Sara sms precis o klaga på min täextfärg här i bloggen. SKAFFA GLASÖGON!!! säger jag

Till hlegen blir de gbg.. lääängtar

nu kom sis

RSS 2.0