Lord vart tog dagarna vägen!!

Helt plötsligt försvinner alla dagarna.

Är ju fasen två veckor sedan jag uppdaterade. Kan ju berätta att afterwork kvällen var sjukt soft o underbar o jag drack världens godaste drink. Bilder kommer!!!
Har haft fullt upp annars har varit sjukt stressigt de senaste veckorna men kan inte komma på vad de e ja har stressat runt me. Totally black out. Känns kanske jätte stressigt i o me de nu blir så mörkt så snabbt.

Sara har en stor dag idag eller hahaha kanske stressig om man ska vara ärlig. Men allt blir ju kanon tillslut. Lite dåligt samvete har man då man erbjöd sig att hjälpa henne men så har de inte blivit sen. Sjukt kasst ju. Tyvärr så hinns de inte i morgon heller då man ska jobba och sen i väg o handla för att sedan köra till stugan för en övernattning sedan på lördag blir de roadtrip!!! Kan ju lugnt säga att jag verkligen älskar roadtrips.

Så nästa uppdatering sker på söndag (ja vi kan ju hålla tummarna iaf)

F**K F**K F**K!!!!!!

Asså kan den jävla vecka gå mer långsamt?
Känns fasen som att de var två veckor sedan jag var hos sjukgymnasten men fajjen var bara två dagar sen. Fasen vad hon knäckte mig måste jag säga. ett tag trodde jag fasen att jag skulle börja gråta. Gårdagen var inte alls rolig och idag bara pulserar de. Tror nästan hon har orsakat en inflammtion ovanpå allt. Tack o lov man kan kurera sådant själv. Ok nu har jag gnällt av mig så över till annat.

Längtar som fasen tills imorgon. Ska bli skit trevligt att träffas o sitta o snacka o käka lite gott. Synd bara man ska jobba på lördag för då hade man kunnar för längt kvällen lite. Mobilen åker ju me så kanske om man e på humör så blir de några foton!!

My thoughts are with you!!


Happy birthday

Först och främst så vill ja tillägna några rader till tjejen nedanför. My miss Sara som fyller 26år idag, vilket gjorde att jag nu också insåg att vi firar tioårs jubilum i år. Haha lärde känna henne i ettan på gymnasiet, sedan dess har vi varit rätt så duktiga på att hålla ihop i vått o torrt. Hon me sina fyra cider och jag me min petflaska.

GRATTIS BABE JAG HOPPAS SU HAR HAFT EN KANON DAG!!Nu till dagen. Den har gått jäkligt fort och jäkligt bra. Jag slapp chefen hela dagen och de var underbart och efter två rasten gjordes de inte alltför mycket. Helt plötsligt har jag blivit super pigg me. Helt jäkla underbart. Hoppas de håller i sig imorgon då jonna hämtar en halv ett på jobbet. Två viktiga ärenden imorgon de ena är klippning vilket behövs för håret växer som ogräs.

Hoppas verkligen denna veckan går fort. De märks när man inte riktigt trivs på jobbet då man vill gå så fort man kan och helst skulle vilja ha helg hela tiden. Blir väl någon gång att man tar tag i situationen.

Nähä dags att ta ut soporna

Redan söndagkväll!!!

Blä jag vill ju inte jobba imorgon redan!!!

Kollar lite slött på Kungarna av Tylösand. Örk asså fy fasen. Va fasen inga snygga killar alls de e ju mesar ju.

Idag blev de en tur till Elgiganten, Grizzly och onoff. Självklart fick Frasses sig också ett besök den perfekta bakfyllematen.

Hmm nä de blev nog inte så mycket
nu ska ja sovaKvällen!!

Var ute ikväll me syrran, Jonna, Hampe, Desse o vi hade skit skoj.
Vi hade verkligen skit skoj, vilket e något av en chock då jag inte gillar rockabilly musik alltför mycket men de spelade en del Elvis och en del Johnny Cash så de gick ju ingen nöd på mig precis!!
Vi träffade B och hans kompis R..
Trevliga killar som fasen och de verkar visst som R var lite tänd på mig, kanske e jag intresserad eller inte va fasen vet ja vi pratade max typ tio min tillsammans o hm jag är verkligen inte tjejen som drar hem en kille första gången jag träffar honom. Så de stör mig som fasen när människor ska pusha en för sådant, typ i bilen när man ska hem och de kör hem honom först för de vill man ska på efter fest hos personen själv. Skiter verkligen i om de e ett skämt eller inte men ja blir ändå sjukt förbannad på sådant och jäkligt besviken faktiskt för den personen ska känna mig bättre än så.

Men jag träffade faktiskt också Browall som man alltid blir lika glad  när man träffar. Sådan jäkla go människa asså. Även om man inte träffar honom så ofta blir han lite av ens lillebror allid haha.
O ja måste så klart nämna Chrille. Fatta att killen har gått ner 90kg sedan jag träffade honom, jag är sjukt imponerad och han var sjukt snygg!! så jävla glad är jag för hans skull. Nu liknar han verkligen sina brödrar me kindben, haka o ögon.

Nu ska ja lägga upp lite bilder på my place orkar inte hämta mobilen för att lägga upp kvällens bilder


Så ser halva mitt kök ut.. fast idag har ja en lila löpare o gröna stenar i min skål.. men ja älskar mina gardiner


ena delen av mitt vardagsrum.. älskar gardinerna där me


Vardagsrummet från annan vinkel


Min tv o tvbänk (hatar dock sladdarna vi baslådan)


Mitt sovrum huvudänden


Sov rum fotänden fast ja har en hylla på väggen


Hallen ser likadan ut men ja ska få den om tapetserad ovardagrummet också
Sen ska ja dit me både möbler o matta.


Toan


Älskar verkligen mitt soffbord och tvbänk som går i samma stukTorsdag och kräftskivebilder

Dagen var ganska tuff men inget man inte överlevde.
 Men som vanligt var vår lillChef dum i huvudet som vanligt. Det är verkligen ingen som vill ha något me honom och göra längre på avdelningen.

Tittar just nu på animalplanet älskar verkligen den kanalen tittar oftast på program om människor som räddar övergivna och misshandlade djur. Självklart är man alltid lika blödig när man kollar på sådant. Tårarna sprutar som satan.

Nu har jag lag in lite foton så nu tänkte ja försöka lägga upp lite bilder från kräftskivan:


Jonna och Sara disktuerade något, gissar att de inte var något viktigt.


Systrarna Graaf. (Tror inte emma blir arg då denna bild blev kanon)


Bild på världens lyckligaste Chrisse efter Olas frieri!!! (Vad gör du i bakgrunden EMMA!!)


Denna bilden e skitkul för detta är på natten i lillsyrrans lägenhet. Det roliga me bilden är 1sek efter den är tagen så¨ramlar Sara ur soffan och man ser ju redan nu hur hon glider...

I´m BACK!!!!

Hahaha jajjemän mina vänner jag är tillbaka nu. Senaste tiden har de hänt en hel del och jag har faktiskt haft blogglängtan.

Just nu mås de inte 100% men me hjälp av lite medicin o sjukgymnastik så ska man fö
rhoppningsvis komma på topp igen.

Var på krätskiva i fredags grymt skoj o trevligt var de.
Men roligast av allt var ju när Mr O friade till Miss C-licious.
Nu ser man framemot bröllopet.

Men nu ska ja slötitta på idol och försöka lägga in lite bilder så jag kan ha nån bild i bloggen iaf haha

Just ja om ni undrar varför pissepiddan. De kan Sara berätta i kommentarerna tycker jag.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0