Skön lördag!!

Igår åkte jag och Alice till Stibyberget. Sjukt skönt att gå i skogen och inte bara på asfalt. Alice var helt i sitt esse och sprang runt i sin långlina massa goda lukter att undersöka haha. Jag är sjukt dålig på att göra sådana saker med henne, måste bli stor skärpning på det.

På kvällen åkte jag och Jonna till Jensan i Barum där vi drack vin (näääääää ja drack vatten),käkade jordgubbar och snackade skit om allt mellan himmel och jord haha. Meningen var ju att vi skulle prova strandbaren i Åhus men tiden flög förbi och helt plötsligt var klockan över tolv och lite sent att åka dit hahaha. Sjukt niiice att bara ta kvällen som den kom typ.
Jensan pojkvän fick ju lära sig ett och annat om hur "s n ä l l" hon var som barn hahaha.


The uncovered truth!!!

OK ändrade min profil bild på fejjan igår. Efter ca fem minuter fick jag pm från två olika personer där de skrev att de var friskt vågat att lägga ut en osminkad profil bild, den andra skrev att den önskade att den vågat göra samma sak.
Hmmm de fick ju en till att fundera. Jag hatar massa gegga i ansiktet och är osminkad 99% av min tid. Jag sminkar mig bara till fest eller om jag ska iväg nånstans. Det här med att lägga på en mask för att åka till affären har alltid varit knäppt enligt mig. Folk tittar inte på dig de är för upptagna att hitta sina varor.
 
Men nu kan det ju vara så att jag känner så här för att jag bor på ett litet ställe där alla känner alla. De har redan sett mig när jag ser ut som värst i typ sletna jogging brallor, trasig tshirt och håret på ända. Kanske inte hade varit likadant om jag bott på ett större ställe.
 
Denna bilden la jag upp o jag gillar den för de e så jag ser ut varken mer eller mindre
 
 

RSS 2.0