Ny Dator..

De behöver jag införskaffa mig. Börjar bli knäpp speciellt när den verkar har bestämt sig för att lägga ner..

Blev ingen träning idag får bli imorgon istället. Vaknade minst en gång i timmen inatt ena gången kändes de som feberfrossa anda gången svettades jag som fasen tedje gången mådde jag sjukt illa. så höll de på natten igenom va verkligen inte roligt. ska se om jag kan komma in nu både tisdag o onsdag o sen fredag efter jobbet. Undra om de e mycket folk där då??

Igår bakades de kanelbullar blev de enda som blev bakat trots jag hade planerat annt men de blev så sjukt stökigt efter kanelbullarna ja hade typ tappat massa mjöl överallt. Så jag valde att städa efter mig istället.

Yeye nu blir de käk sen drar ja till jobbet

krrrrram

Ett mål!!

Jag har glidit runt på nätet lite nu. Ska snart ta o baka kanel bullar till mor o far..

Men jag har ett mål till sommaren iaf hahaha de e verkligen inte ett mål att jag ska ner i vikt så mycket att jag tar på mig bikini NEJ TACK. Men ett annat mål har jag.

-8.2kg e jag nu iaf har tagit lite tid men jag e väldigt näjd än så länge.
Ska försöka komm in 3 dagar denna vecka o träna. Ska endast köra kondition.
Men en annan grej jag e sjukt nöjd med e mitt lilla alkohol förbud som jag har fram till Irland. Sen får vi se vad jag känner efter där. Men något som e sjukt tråkigt e ju att ingen spontan ringer o undrar om man ska festa. Menar ja kan festa på vatten de går precis lika bra.

Inser idag att jag måste inföskaffa mig nya bhar. Har slängt tre st idag.

Nähä kanelbullar var de jag..

just ja om de fattas några rrrrr i texten e de för att tangenteten har trillat av. Lustigt att nu när jag snackat om att köpa en ny data e de som att datan ja har börjar havrera

Sjukt lätt att gå upp!!

Vanligt vis brukar jag vara skit seg på att gå upp tidigt om morgnarna men denna veckan har varit sjukt lätt måste jag säga.

Var ett pass på gymmet idag med. Sjuukt gött vi var bara tre personer där. Underbart att ha hela stället för sig själv nästan. har gått ner en del på överkroppen men rumpan o låren e bigga baouta som vanligt så idag blev de endast massa kondis o mycket ben. Liiiite sit ups me hahaha. Älskar sit ups de ska verkligen krampa i magen tillslut.
De e ju sjukt lätt att träna på morgonen man e utvilad och har så mycket energi att göra av med.

Annars här händer inte så mycket blir nog övertid ikväll men hellre de än att såt där imorgon o seega som fasen.
I morgon har jag funderat på att göra en ny variant av tacos. Får se om jag kommer ihåg att uppdatera hur de går.

Nähä nu får jag röja här lite innan jag ska äta o dra till jobbet


Seeeeeee yaaaaa

DU E BÄST PIDDAN!!!!!

Jag har varit så sjukt jäkla duktig idag. Steg upp kl 06.50 och klockan 07.40 var jag på gymmet. Ett sådant sjukt jäkla gött pass asså. Jag verkligen darrade i benen när jag gick för att ta min grejer o åka hem kl 9.

Visste ni att jag försökt få hjälp av att gå ner i vikt hos doktorn?
Hur tror ni de gick?
Inte så jäkla bra faktiskt eller jo de var ju väl inte dåligt heller egentligen. Först kom jag dit och de tog massa prover o vägde o mätte mig sedan visade sig att jag vägde för lite o hade för bra värden att få hjälp.
f€örst var de ju en spark i magen typ men sen nhä va fasen då finns de ju ingen ursäkt till att jag inte ska klara de själv.

Så här är jag nu sjuuuukt peppad till att klara de.gött me frukost

Ja fy fasen vilken frukost jag tog mig idag.

1 bulle me ost
1 ägg
1 dl yoghurt
1 dl cornflakes
1 banan

Nu e jag sjukt mätt. Men jag var ju sjukt hungrig när jag förberedde frukosten.
I dag var jag iaf uppe 06.50 skulle tvätta kl 7 så de var bara att ta sig i kragen och gå upp. Hoppas ju verkligen jag har samma disciplin imorgon.

Nänä nu får jag ta tag i disken
Sjukt go lördag!

Gårdagen var sjukt härlig. Hade härliga vänner på besök o vi käkade mat o drack vatten o snackade skit hahaha ja hör o häpna VI DRACK VATTEN!!!
Vi satte på en film (undra varför) som ingen av oss tittade på utan de var mer bara ett bakgrunds ljud hahaha.
Pratade nog inte om något viktigt utan bara skit i allmänn bemärkelse.
Vi ska snart iaf träffas o dra ut. sjukt vad sällan vi gör de i gamla dar. Jag var sjukt sugen att bara släppa allt o dra ut igår meeeeeeen hahaha jag har fått ny motivation o känner jag klarar ännu ett par nyktra helger.

Idag har jag bara slappat. Legat o läst en bok jag fick av mormor o morfar i julklapp. Tack o lov att man hade rester över från igår så man inte ens behövde bekymra sig över mat.
Imorgon ska jag upp klockan sju o bort till tvättstugan för att hinna tvätta mina jobbtröjor innan jobbet. Får se me om ja hinner baka lite frallor me. Har ju alla grejerna hemma.
Sen jobbar man till 20 imorgon. Denna skift veckan suger kan jag säga.

Har lovat mig att göra en annan grej denna vecka me. Vi får se om diciplinen håller ;P

JAG ÄLSKAR ER ALLA

KRAM


Middag för två?tre?fyra?

Jag sitter o spanar olika recept. Älskar verkligen att få mat insperation. O nu på lördag har ja ju planerat en middag för mina vänner. Så länge som de inte blir snöstorm. Annars får jag väl sitta här för mig själv o min mat haha.
Så antingen blir vi 4st eller kanske 3 st eller två eller bara jag själv.
Funderar om vi ska mysa me film efter middagen frågan e bara vilken??

Denna vecka har verkligen flugit förbi än så länge. Redan torsdag imorgon. Gissar ju sjukt mycket på att nästa vecka kommer vara längre.

Fick mina ansökningspapper häromdagen förresten. Sjukt vad spännande de ska bli när jag skickar i väg dom. Man undrar ju redan nu vad som kommer att hända och hur framtiden ser ut. Jag har ju världens plan haha kanske skiter den sig kanske inte. Men tänk om man kunnat sluta på sitt jobb i sommar

UNDERBART i så fall

BELL JA SAKNAR DIG.. buhuuSego söndag!!!

I morgon är det jobb som gäller o jag vill verkligen inte. Men tyvärr är det mycket man inte vill ibland men måste.

Funderar som fasen vilka utmaningar detta året kommer att erbjuda.
Har ju lite planer haha kankse iaf. Vet vad jag vill plugga o nu gäller de bara att komma in. Sen är de ju körkortet. Ja jag får väl ta mig i kragen där med.

Nedräkning till mars iaf. LÄNGTAr sjukt mycket

Nä va fasen nu får ja städa vidare

RSS 2.0