Shopping

Idag har jag och Jensan Varit och gjort Kristianstad. Sjukt trevligt. Jag hittade två toppar och en blus. Blir ju inte att man handlar jätte mycket nu när man sjunker ner i vikt.
Största chocken var ju när jag i såg att jag kunde ha stl 42 i toppar och tröjor. Jag blev sjukt glad och det gjorde hela min dag.
Chocken att inte känna sig tjockistjock när man shoppade var helt obeskrivlig.
Det var sjukt kul och shoppa!!!

Känner mig jätte fin i min nya blus


Chockad!!!!

Rensar klädkammaren idag. Jag har nog inte gjort den på över ett halv år. Vilket gjorde att jag idag kom till insikt vilket socker beroende jag har haft. Längst in i klädkammaren hittade jag inte mindre än 5!!!! Fulla kassar med läsk flaskor. Inga fina Ramlösa flaskor utan LÄSK FLASKOR.

Jag känner mig helt jävla äcklad. Hur faan har jag kunnat få i mig den mängden egentligen??
Jag intalar mig själv att jag har döljt det rätt väl iaf för vännerna. Tror inte ens min egen familj kan förstå mängden jag fick i mig.
Detta har fått mig till följande beslut

ALDRIG MERA LÄSK FÖR PIDDAN!!!!


Vad göras???

Imorgon har jag planerat rensa garderoben igen. Helt jävla galet!
Knappt något där inne som jag kan ha längre.
Jag äger inte ett enda par jeans eller snygg byxor längre tan endast tights och mysbyxor.
Har då tusan heller ingen aning hur jag ska göra. Enligt alla jävla mått tabeller så står jag mellan två stl. Jag är nära den mindre men köper jag den så kan jag inte använda dom än och köper jag en stl större så kan jag snart inte ha dom.

Ska hem och prova mammsens byxor kanske. då vet man ju vilken stl som går och inte hahaha.

Vaddå i-lands problem!!!

Malmö, Stiftelsen o bruten handled

Ja det summerar nog helgen rätt så bra faktiskt.
Vi hade skoj på konserten ända fram tills lilla mamma stackarn ramlade på vägen ut och bröt handleden.
Fy det var längsen jag hade så ont i hjärtat när man såg hur ont hon hade.
Men är dt någonstans man ska bryta handleden så är det i Malmö. Taxin körde till akuten på fem minuter och efter ca en timme satt vi i taxi på väg tillbaka till hotellet.
Underbar personal som tog hand om henne och snabba och effektiva var dom. De hade liksom en röntgen i anslutning till rummet så allt gick jätte smidigt. Inget väntandes hit och dit.

Sen kom vi tillbaka och de var drama på hotellrummet.
Att en människa kan bete sig så och förstöra för alla andra övergår helt mitt förstånd. Små barns fasoner och bekräftelse syndrom så deet stod härliga till. Det som gjorde mig ännu mer arg är att människan inte kunde be om ursäkt dagen efter. Fy faaan säger jag bara.
Men jag valde ignorera denna människa och efter jag hjälpt mammsen i säng så gick jag och lade mig. När vi vaknade dagen efter så var vi inte så pigga på att stanna kvar i o me mammsen hade ont och på grund av hur den andra människan betett sig.

Borta bra mn hemma bäst säger jag.
Nästa gång blir det kanske teater o shopping i Gbg. Men då vill jag endast ha vuxna människor med mig

RSS 2.0