Aj :-(

Idag var jag med om något riktigt obehagligt. Åt nudelsoppa till kvällsmat på jobbet och jag vet inte vad som hände. Helt plötsligt fick jag ont i typ matstrupen och kunde inte dricka vatten eller någonting. Visste inte om jag skulle stå, sitta eller ligga. Tillslut fick jag gå och kräka upp den tsk mat som 'fastnat' det var jäkligt obehagligt kan jag säga.

Har detta hänt nån av er opade innan???


Skärpning

Jag måste verkligen ta och skärpa mig nu både när det gäller mat och träning.
Har slarvat med mina vitaminer med och det känns nu, vakna och hela universum snurrade.
Varför är det så att man alltid tjatar på andra men har jäkla probelm med att ta hand om sig själv?
Imorgon är det jag som ska upp tidigt och äta gröt till frukost sen i väg och träna. Hoppas verkligen jag kan sparka igång mig själv.

Var på fest hos Jenny i lördags och de var väl trevligt. Lite tråkigt dock att det finns folk som inte bara kan slappna av och ha kul utan måste ställa till med nån katastrof. Känns lite som man hamnade i grundskolan igen.
Där är ännu en fråga; varför ska tjejer vara så himla dramatiska?
Själv är jag av den typen att jag aldrig orkar engagera ming i sådant. Antingen kommer man dit och har kul eller så kan man skita i det känner jag.
Sitt inte och var avundsjuk på andra utan väx upp och lev ditt liv istället.

Bilden är tagen från i lördags då Jenny presenterade sin nya karl Molgan. Kolla in hennes hel nöjda leende.


Välkommen underbara helg!!!

Helgen har varit grymt efterlängtad denna veckan. Har varit sjukt trött och somnat runt nio på kvällarna.
Skulle vara fyllechaffis igår men syster valde att sova i Svängsta så får hämta henne idag istället. Så nu har jag hennes lilla suris här som tycker vi är uppe grymt tidigt.

Allt har blivit fel med träningen denna veckan, jag har verkligen inte orkat och känt mig totalt energilös så de blir att ta. Ja tag nästa vecka.


Matlust??

De två senaste veckorna har jag totalt tappat matlusten. Jag äter mer eller mindre för att jag måste.
Detta gör ju också att jag inte blir speciellt inspirerad att laga nåt speciellt. Tur har jag att jag oftast går hem till föräldrarna och käkar men det blir ju liksom att man tvingar i sig maten.

Igår var första gången på länge då jag kände 'wow detta var gott' vi var på Bellas och jag valde vitlöksfrästa tiger räkor med bbqsås och vitlökssås. Servitrisen såg konstigt på mig när jag tackade nej till både pommes, Idaho potatis och potatisgratäng. Men hur tusan skulle jag få ner det.

Men idag var jag oinspirerad igen en Coup of noodles fick de bli. Ja ja jag vet det inte finns näring i det men det fick bli så eller ingenting alls.
I fredags beställde mina föräldrar pizza och jag provade också en bit. Pizza var nåt av en favorit innan speciellt Raddes gyrospizza men fy vad blahaigt de var. Extremt överskattat.

Vette tusan vad jag ska göra för att få tillbaka matlusten tips någon??


Guuuuud vad fel allt blev

Kl ro ger idag klockan sex. Gick tvättade mig klädde på och käkade frulle. Fan vad taggad jag var inför en morgon på gymmet. Sagt och gjort så tog jag mina nycklar och körde in.

Snacka om att jag blev förvånad då jag drog kortet i dörren men kom inte in. Va faaaan tänkte jag och drog de flera gånger. Men NEJ jag kom inte in så det var bara att vända på klacken och köra hem igen.

Onödig bensin till tusen!!

När jag kom hem leva tjurig så var de bara att byta om och ut på en löptur istället. Körde intervaller så jag fick ut aggressionerna lite.

Men nu är det ju så här att hela mitt motions schema denna vecka är förstörd och om jag inte får tag på nån på gymmet så blir det ännu mer förstört. Det är nästan så jag vill börja lipa fan.
Jag som var så sjukt taggad inför denna vecka är nu helt totalt mega sur och vill bara skita i allt.

Men fan nä skärp mig nu. Skam den som ger sig de får bli nya tag imorgon. Då står de iaf löpning på schemat och de finns inte en chans i världen att de blir fel.


Tankar kring viktnedgång!!

Jag vet att det är ett jäkla tjat men den jäkla opn här hahaha.
Jag är ledsen för det men måste ventilera lite. Känner jag ibland tjatar ihjäl familj och vänner och önskar att jag nu liksom bara kan lägga det lite bakom mig och inte vara fullt så jäkla inne i det.
Nu ligger jag på -25kg Men känner mig som att jag ligger på +-0. Vilket egentligen är helt sjukt.
Jag är ju fortfarnade stor och har 20kg kvar  tills jag är där jag vill vara.
Fast jag gått ner så mycket så ser jag inte det någonstans, visst känner jag det på kläder och så men jag hänger inte med.
 
En jobbkamrat frågade hur det kändes nu när jag gått ner så mycket så typ, hm ja jag kände typ inget alls för det känns inte som att jag gått ner så mycket.
Vilket är jättekonstigt för när jag gick på viktväktarna eller dylikt så kände man ju sig nästa smal när man gått ner några kilo.
 
Just nu ångrar jag lite att jag inte tog några bilder före opn som jag nu kunde jämnföra och se om jag med kunde se någon skilland.
Men som sagt det är lätt att vara efterklok.
 
Ta min lilla favorit tjej och rensa tankarn lite till kanske.
 
kram
 
 
 
 

RSS 2.0