Ångerskänslor

Nu har jag fått konstiga ångerkänslor inför opn. Men jag gissar ju mest att det är nervositeten som kickat in nu. Försöker vara lugn men ja det går så där. Hade varit skönt om den värsta tiden hade varit över nu.
Men jag vet jag har ett antal jobbiga veckor framför mig och jag hoppas verkligen att det går bra.
Mest nervös är jag över sprutorna men hoppas att när jag väl tagit första så är resten en barnlek.
Maten känns si så där men det visste jag ju redan att det skulle vara de första veckorna.
Jag längtar verkligen till jul nu för då är den värsta tiden över.
En knäcke med julskinka o senap hade suttit fint just nu.

Peace out my loves

Nio Dagar kvar!!!

Nu är det bara nio dagar kvar innan op. Och inte tusan har jag blivit nervös ännu, jag ser mer fram emot det och jag längtar efter att få börja äta. Mest av allt längtar  jag efter ett kokt ägg hahahaha. Helt wierd men så är det.
Nu vet iaf alla chefer om opn på jobbet o så fick världens bästa Murre me veta. Honom litar jag till fullo på.
Det var jäkligt kul att se hans min när han fick veta att folk redan pratat om att jag redan skulle gjort den. Trodde hans ögon skulle ploppa ur samtidigt som han gjorde sin typiska huvudskakning.
Men men..
 
Suttit och läst på olika bloggar om just gbp:n och ser att de flesta har tagit före och efter bilder. Men nja vette tusan om jag ska göra det. Kan ju kanske vara kul att ha men ändå inte. Vi får se hur jag känner till helgen.
Nåt jag tänker göra senare när jag väl är nöjd med min kommande vikt nedgång de är att ta en gigantisk egobild på mig själv i svartvitt och hänga över sängen. Tänk vilken fantastisk blick att vakna till och känna wow de där är jag.
 
Känsla just nu när jag nästan redan gått ner 10kg på shakerna är helt underbart. Speciellt när jag tänker på att jag aldrig kommer pendla upp till 3siffrigt igen.
 
Tur att jag har mycket att göra denna veckan så jag inte hinner att springa och nojja mig alltför mycket.
 
Nu ska jag ta och tagga till mig inför dagens arbetspass.
 
Ha det gött alla
 
Kram

RSS 2.0