Fredag

Här är det mys fredag på hög nivå. Både jag och Alice myser i soffan till några favorit serier.
Längtar som tusan tills imorgon då är det lite galej hos Sara som gäller. Ska bli sjukt niice att träffas då det faktiskt var ett tag sedan. Även om vi pratar varje dag.
Jag ska skaka bort några kilon på dansgolvet har jag tänkt.

Nu buffar vovven på mig så dags för kvällsturen


Vågen rör sig!!!

JAAAA!!
Äntligen börjar vågen röra på sig igen.
Vad var problemet tror ni?
För lite motion gissar jag på.
Var i Ullared igår och där går man ju hela dagen och vågen stod idag på -0.8. Blev jag glad eller blev jag GLAAAD!!!

Så idag kollade jag upp vad de har på gymmet för grupp pass. Fanns ju massa att välja mellan så vi får se nästa vecka vilka jag hinner med men jag vill gärna prova ett boxpass.

Ullared gick bra igår ingen som körde in i mig med vagnen denna gången. Maten blev en barnmeny med köttbullar. Orkade tre st och en potatis sen var vi redo att bege oss ut i vimlet igen.
Nya bhar hittade äntligen. Inga hängbröst här inte längre iaf inte med kläder på haha.


Finbesök!!!

I kväll får jag lite fin besök av fröknarna J och J. Det ska väl bli trevligt. Eventuellt äta lite gott och dricka lite gott ( läs vatten för min del).
Men skönt med lite besök iaf. Lite socialt umgänge vilket jag inte haft på ett tag.
Hahaha jag har blivit lite av en eremit efter opn.


Fredag!!!

Gött med helg eller ja jag har ju det hela tiden nu när jag är sjukskriven.
Saknar fröken S nu när hon är i Barcelona, det betyder ju att jag inte har någon att terra om kvällarna. Men gissar ju att hon har det super härligt.
Annars har jag inget viktigt att tillägga, vovven har gått och lagt sig och jag funderar på att göra desamma.
Natti natt


Löpträna???

Jag glider runt på massa bloggar om gbpn det är så jäkla intressant och läsa hur andra tar sig igenom olika saker.
Nåt jag läser hela tiden är att de flesta löptränar, OCH DE VERKAR TYCKA DET ÄR KUL!
Det är till och med så att jag funderar på att prova, menar dojjorna har jag ju och mina största problem områden just nu är ju rumpan och låren.
Först ska jag prova ett par veckor och se om jag tycker om det sen blir det att sätta upp ett mål så man håller i det.
Grejjen är ju att jag alltid velat göra något som vår-ruset i Växjö men jag har alltid varit så stor så jag inte velat komma som en heffaklump och vagga fram.
Det mest komiska just nu är att efter opn så helt plötsligt är jag inte så bekymrad över hur kroppen ser ut. Jag bryr mig inte att kläderna är liiiite väl för tighta för att det ska se snyggt ut. Jag blir inte ledsen för att det syns att mina lår är, ja minst sagt geleklumpar. Det kommer ju förändras.
Haha ja kör på att: Ja just nu ser jag ut som jag gör men take it or leave it i don´t care.
 
Men men ikväll ska vi prova ut på en löptur. Nja hahaha det blir väl intervall tur med lite löpning och gång.
 
Här är klänningen jag köpte för 74kr och två stl mindre än vad jag brukar ha. Men ja ni ser ju att den är lite väl tight över rumpan. Men det går bra med en kofta över
 
 
 

Onsdag

Idag är det en sån där tråkig höstdag då jag inte har inspiration till att göra nånting.
Tråkigt väder, tråkig dag blir iaf lite äventyr till Olofström idag.

Annars har det inte hänt alltför mycket. Gymmet har jag inte hunnit med ännu. Låter Knas jag vet men har haft massa annat att göra och sen måste man parera in alla målen.

Nähä nu är det dags för frukost. Kan ni gissa vad ;)


Jävlar vilken rumpa!!!

Har precis kommit hem från stor staden Sölvesborg.
När jag kom hem så väntade en klädpåse från halens i brevlådan. Har aldrig varit med om att de skickat det hem om man inte uttryckt detta önskemål, vilket jag inte gjort men jag klagar inte.
 
Där i var en klänning, leggings och en ny kofta. Alltihopa var i två stl mindre än vad jag brukar beställa och knas nog kan jag använda allt. Haha dock så syns det hur oproportionerligt jag har gått ner. inga bröst, ingen mage, VÄRLDENS STÖRSTA RUMPA.
Klännigen satt alldeles för tight i rumpan hahaha. Fast den går att använda om jag har koftan över. Men fan vad jag apskrattade.
 
Det är så klart inte jag på bilden men typ nästan så ser jag ut hahahaha. (lite väl extremt kanske)
 

Mat och GBP!

Det här med mat och GBP känns lite som en hel vetenskap just nu. Jag äter endast sådant jag får äta enligt de papper jag fått med mig hem. Men ändå har jag stått stilla denna veckan.

Man blir nästan lite rädd och funderar varför funkar detta inte? Vad händer? Vad gör jag för fel?
Jag är rädd att jag rör mig för lite mot vad jag gjorde innan opn. Men vi fick ju också stränga restriktioner om att inte gå för hårt ut de första veckorna.
Ändå så har jag nu bestämt mig att börja på gymmet nästa vecka. Jag hoppas att denna vecka är att sätt för kroppen att berätta att den är redo för träning igen.
Jag hoppas att jag står stilla för att jag rör mig för dåligt. Annars börjar jag gråta,
Känns liksom för tidigt att hamna på en platå bara typ nästan tre veckor efter opn.
Just nu försöker jag vara positiv med allt annat runt omkring mig och inte tänka så mycket på det. Tänka på att jag ändå än så länge gått ner en del kg.

Blid som jag tog igår. Erkänner att leggings inte riktigt är min grej men inser att jag får leva i det ett tag.


Osocial!!!

Jag har varit sjukt osocial nu de senaste veckorna.Värre än vanligt i alla fall.
Funderar lite på varför det är så. Jag trivs ju sjukt bra med mig själv och att inte ha någon annan än mig själv att tänka på. Kanske är det på grund av vad jag genom gått de senaste veckorna. Det har ju inte varit världens roligaste att sitta och titta på andra när de äter eller dricker gott, även om det inte stört mig jättemycket heller.

Men nu känner jag att det suger i äventyrs tarmen. Vill hitta på något men vet inte vad.

DRömmer om en Dublin resa Vår/sommar

Fredags mys

Jag med fick lite fredags mys idag


Tvättkris!!!!!

Skrattar ihjäl mig på hur jag ser ut idag. Jag har verkligen tvättäktas då jag har börjat få använda mina udda sockar. En svart och en vit idag.
Sen resten av dagens outfit ser nästa lite uppklädd ut hahaha har inga byxor rena så de fick bli tights kjol kofta o linne. Måste se kul ut när jag är ute med vovven. Gul reflex jacka så lyser på 50m o och sen kjol och tights till det.
Jaja tur man bara är i lilla Mjällby.

Är desperat efter ett par gamla hederliga hörlurar. Sådan du stoppa in i örat men som inte har de där jäkla gummit som alla nya har. Jag förstår inte hur folk kan ha dom de ramlar ju ur hela tiden.

Funderar på att baka nåt skoj idag. Är sjukt sugen på det och har varit det jättelänge. Frågan är bara vad. Då jag inte får äta något sådant själv så är det ju bättre och kolla med mor och far de tar ju gärna emot det haha


Torsdag

Jäkla vad denna vecka har sprungit bort.
Idag är jag trött som få och bara nästa legat och degat i sängen.
Stygnen som visade sig inte vara stygn togs bort igår, det var agraffer istället (typ häsftstift) och dom kändes knappt när de togs ur. Skönt!!

Idag måste jag ta tag i lägenheten här är värsta bomnedslaget men energin känns bara blä.


Grymt bra morgon!!

Idag är en toppen dag oh jag hoppas verkligen att den håller i sig hela dagen.
 
Det började ju med att jag vakna tidigt och, hör och häpna, jag fick äta äggröra. Fy F*******N vad gott det var.
Rena himmelriket i gommen.
Där efter var det direkt in till stan för ett möte som gick kanon bra även om jag var en kvart försenad. (Hade läst fel tid)
 
När jag sedan kom hem till mor och far så var det ju dags för mellanmål. Provade ett dubbelt smörgåsrån med lite mjukost på. Det gick kanon och smakade underbart.
Haha dock en viss skillnad då det tog mig ca en kvart att äta de. Om man tänker på innan så tog väl ett sånt rån någon minut att tugga i sig.
 
Idag ska jag också få plocka bort stygnen. Sjukt skönt då jag typ kliar ihjäl mig på plåstren.

Garderobs rensning!

Hela morgonen har jag provat alla mina kläder. Har lagt bort de som är förstora hängt tillbaka de som fortfarande är för små.
Jag vet att detta är lite tidigt att hålla på med då det bara gått två veckor sen operationen men varför ska jag spara när de redan är stora???
Varit lite smått kul iaf. Några av mina långa linnen kan jag nog spara lite och kanske använda till leggings sen när jag krympt lite i låren också.
Jag hatar att slänga grejer vilket kan både vara positivt och negativt. Det positiva nu är ju att jag sparat alla kläder som varit för små vilket jag är tacksam för.
Men min klädkammare ser ju int alltför rolig ut kan jag säga. Ärligt man kan knappt gå ett steg in och absolut inte två.

Vovven min <3


Dumping!

Två veckor har gått sen opn och jag vet jag inte har uppdaterat.
Men allt gick bra. Ångrade dock opn dagen efter då jag verkligen mådde skit.
Men nu är allt bra och jag är inne på de sista två dagarna av soppdieten. På onsdag får jag äta äggröra och jag verkligen längtar dit.
Har också haft min första riktiga dumping idag och det hade jag nog inte önskat min värsta fiende. Jäklar vad dåligt jag mådde.

Men men sen september har jag nu gått ner -15kg helt sjuk känsla när jag skriver det här.
Helgens uppgift blir väl att prova en del kläder och slänga ut de jag inte kan ha längre. Tänk att jag redan får göra det HELT JÄVLA GALET!!!

Nu har även vovven min fått flytta hem igen. Föräldrarna mina ville ju inte jag skulle ha henne så nära strax efter opn. Men nu är hon här och de var jättemysigt och vakna upp med henne i sängen.

Funderar på att beställa en ny outfit till jul men jag vågar inte riktigt ännu då man inte vet vart jag kommer ligga runt då på vågen.

Jag Sweden rock 2011
Never again säger jag bara




RSS 2.0